Waterschap De Dommel heeft veel ‘kunstwerken’ in het landschap staan, die alle veranderingen en de verschillende jaargetijden, jaar in jaar uit, doorstaan. Kunstwerken zijn in waterschapsbegrippen alle hulpmiddelen voor het waterbeheer door mensenhanden gemaakt, zoals stuwen, vistrappen, roosters, gemalen, duikers onder wegen e.d.

Kleine veranderingen en grote ingrepen in het landschap en de beken, zien we vaak niet en na een tijdje zijn ze weer gewoon. Vanaf nu kun je een bijdrage leveren aan het vastleggen van die veranderingen door fotografie.

Zittend op een hoge stoel, boven het landschap uittornend, bij een stuw in de Reusel, kun je met je smartphone of i-pad een foto maken en toevoegen aan een online fotoalbum van het waterschap. Dat album geeft een fraai overzicht van ie veranderingen op deze plek weer en jij hebt daar aan bijgedragen.

#STUWINZICHT is een ontwerp van STUDIO 1:1

Heb je een opmerking of reactie of wil je wat melden over de stoel (vernieling of onveilige situatie) of over het systeem van foto’s uploaden, laat het ons weten: communicatie@dommel.nl.

Lees meer